NUJNO OBVESTILO 

Zaradi obilnih padavin je na območju vodovoda ČEČE (naselji Čeče in Ostenk ter zaselek Ojstro v Čečah) nujno prekuhavanje pitne vode. Obvestilo velja do preklica!


Priporočamo, da voda vre vsaj tri minute. Natančnejša navodila za prekuhavanje vode najdete na tej povezavi: https://www.komunala-trbovlje.si/komunalne-dejavnosti/oskrba-s-pitno-vodo/navodila-za-prekuhavanje-vode/

Komunalček svetuje

Na Komunali Trbovlje si prizadevamo ozaveščati in izobraževati ter sodelovati s vsemi člani naše skupnosti - že od najnežnejših let dalje. V ta namen smo pripravili nekaj gradiv, ki so lahko v pomoč učiteljem in vzgojiteljem pri okoljskih tematikah, pa tudi vsem ostalim, ki jih zanima skrb za naše okolje. 

SODELUJMO


Šolam, vrtcem in drugim izobraževalnim ustanovam nudimo sodelovanje v obliki:

  • - ekskurzij na enega ali več naših objektov (centralne čistilne naprave, vodarne, zbirnega centra, tržnice, gozdne učne poti v Gabrskem ...). Ob obisku pripravimo program, prilagojen obiskovalcem, s prikazom in predstavitvijo delovanja 
  • - delavnic po vaši meri na lokacijah komunale
  • - delavnic v šoli 
  • - predavanj in izobraževanj na temo okoljskih tematik v šoli (oziroma oddaljeno preko spletnih komunikacijskih kanalov)
  • - sodelovanja pri izvajanju aktivnosti ob dnevu Zemlje in drugih tematskih okoljskih dnevih


Kontakt: Vlasta Medvešek Crnkovič: 03 56 53 121, Katarina Prelesnik: 03 56 53 103