NUJNO OBVESTILO 

Zaradi obilnih padavin je na območju vodovoda ČEČE (naselji Čeče in Ostenk ter zaselek Ojstro v Čečah) nujno prekuhavanje pitne vode. Obvestilo velja do preklica!


Priporočamo, da voda vre vsaj tri minute. Natančnejša navodila za prekuhavanje vode najdete na tej povezavi: https://www.komunala-trbovlje.si/komunalne-dejavnosti/oskrba-s-pitno-vodo/navodila-za-prekuhavanje-vode/

E-obveščanje

Ne zamudite novic in obvestil Komunale Trbovlje – prijavite se na e-obveščanje! 

Prijava je enostavna: svoj e-poštni naslov vpišete v polje za vnos, ki ga najdete na naši vstopni strani, ter potrdite, da se strinjate z obdelavo podatkov za namen pošiljanja novic. 


Zakaj se prijaviti?

S prijavo na e-obveščanje boste na svoj e-poštni naslov prejemali novice in obvestila Komunale Trbovlje, od napovedanih motenj oskrbe s pitno vodo in toploto ter drugih izrednih dogodkov do novic, razpisov za delovna mesta in ostalih koristnih, poučnih in zanimivih vsebin. Odjava od prejemanja e-obvestil

Če e-obvestil ne želite več prejemati, se enostavno odjavite tako, da na dnu prejetega e-sporočila kliknete na povezavo "unsubscribe." V tem primeru bo vaš e-poštni naslov odstranjen iz baze prejemnikov e-sporočil.