NUJNO OBVESTILO 

Zaradi obilnih padavin je na območju vodovoda ČEČE (naselji Čeče in Ostenk ter zaselek Ojstro v Čečah) nujno prekuhavanje pitne vode. Obvestilo velja do preklica!


Priporočamo, da voda vre vsaj tri minute. Natančnejša navodila za prekuhavanje vode najdete na tej povezavi: https://www.komunala-trbovlje.si/komunalne-dejavnosti/oskrba-s-pitno-vodo/navodila-za-prekuhavanje-vode/

Električno vozilo

Obiskovalcem pokopališča je na voljo električno vozilo, ki ob torkih (od 8. do 10. ure) in četrtkih (od 15. do 17. ure) brezplačno vozi obiskovalce pokopališča po pokopališkem parku. Namenjeno je predvsem prevozu starejših in invalidnih oseb. Postajališče vozila je na parkirišču pred pokopališčem.
V neugodnih vremenskih razmerah in med izvajanjem pogrebnega ceremoniala, vozilo ne vozi. 
 
Električno vozilo je ekološko, skoraj neslišno prevozno sredstvo, prilagojeno potrebam uporabnikov. Poleg prevoza oseb pri oskrbovanju grobov je primerno za prevoz oseb pri pogrebu, pa tudi vencev in žar.

V času obeleževanja dneva spomina na mrtve električno vozilo običajno vozi pogosteje, v zimskem času med 15. novembrom in 15. marcem pa električno vozilo ne obratuje.