NUJNO OBVESTILO 

Zaradi obilnih padavin je na območju vodovoda ČEČE (naselji Čeče in Ostenk ter zaselek Ojstro v Čečah) nujno prekuhavanje pitne vode. Obvestilo velja do preklica!


Priporočamo, da voda vre vsaj tri minute. Natančnejša navodila za prekuhavanje vode najdete na tej povezavi: https://www.komunala-trbovlje.si/komunalne-dejavnosti/oskrba-s-pitno-vodo/navodila-za-prekuhavanje-vode/

SMS obveščanje

SMS obveščanje je namenjeno vsem, ki želite prejemati obvestila o motnjah in izrednih dogodkih na področju oskrbe s pitno vodo in ogrevanja, pa tudi druga obvestila, ki se nanašajo na informacije uporabnikom, kot so na primer zapore cest.


Prijava na SMS obveščanje

Na SMS obveščanje za uporabnike komunalnih storitev se lahko prijavite tako, da pošljete SMS s ključno besedo KOMUNALA na 041 140 140. Prijeli boste obvestilo, da ste prijavljeni na prejemanje SMS/MMS sporočil na ključni besedi KOMUNALA.


Odjava od obveščanja

Če SMS sporočil ne boste več želeli prejemati, se od njih enostavno odjavite tako, da na isto telefonsko številko (041 140 140) pošljete ključno besedo KOMUNALA STOP.