Zimska komunaliada: štirje pokali v Trbovlje



Trbovlje, 11. februarja 2019 - Trboveljski komunalci smo se udeležili tradicionalne zimske komunaliade, na kateri smo osvojili tri druga in eno tretje mesto.

 

XVII. zimska komunaliada, tradicionalno zimsko srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije, je v letošnjem letu prvič potekala v Kranjski Gori, kjer so se zbrali komunalni delavci iz vse Slovenije in pomerili na tekmovanjih v zimskih športih. 

 

Dogodek so organizirali na Komunali Kranjska Gora v sodelovanjem s podjetjem JEKO iz Jesenic, s ciljem druženja in utrjevanja medsebojnih odnosov na športnem področju. Tokratnih komunalnih iger se je udeležilo 338  tekmovalcev in 70 navijačev iz 29 podjetij iz vse Slovenije. 

 

Dogodka smo se udeležili tudi predstavniki Komunale Trbovlje, ki smo dosegli nekaj odličnih uvrstitev in skupno peto mesto. V moškem veleslalomu do 30 let je drugo mesto dosegel Kristjan Leskovšek, drugo mesto je v deskanju na snegu zasedel Matej Režun, prav tako drugo mesto je v teku na smučeh zasedel Marijan Vajdič. Gašper Princ pa je v moškem veleslalomu od 30 do 40 let dosegel tretje mesto. 

 

 

Za več utrinkov iz Kranjske Gore pa obiščite naš Facebook profil na TEJ POVEZAVI.

Kristjan LeskovšekMatej RežunMarijan Vajdič

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 mesto - Gašper Princ