V skrbi za zdravje: razkuževalnik za roke tudi na trboveljski komunali

Trbovlje, 10. februarja 2020 - Ohranjanje zdravja je še posebej v sezoni gripe in prehladov izjemnega pomena, zato smo na Komunali Trbovlje v avli naše poslovne stavbe namestili razkuževalnik za roke.

V teh dneh je sezona gripe in prehladnih obolenj na vrhuncu, zato je nujno, da vzdržujemo primerno higieno in se ustrezno zaščitimo. Z ustrezno higieno rok lahko zmanjšamo vnos in prenos škodljivih virusnih in bakterijskih okužb. 

Izpostavljenost okužbam je še toliko večja v prostorih, kjer se zadržuje veliko ljudi, zato smo v avli poslovne stavbe namestili razkuževalnik za roke. Namenjen je tako obiskovalcem in strankam kot tudi zaposlenim v podjetju. Okužbe se namreč prenašajo precej hitro, dovolj je že stisk roke. Primerna higiena rok pa zmanjša možnost okužbe celo za 70 odstotkov. 

Direktor Komunale Trbovlje, Milan Žnidaršič, je ob tem povedal: "Na Komunali Trbovlje smo na mestu, kjer se dnevno nahaja veliko ljudi, postavili razkuževalnik za roke. Želimo si, da bi s tem ukrepom tako našim zaposlenim kot tudi našim strankam dali možnost ohranjanja svojega zdravja tudi v sezoni gripe."