Tržnica Trbovlje – od jutri zaostreni ukrepi





Trbovlje, 16. oktobra 2020 - Na trboveljski mestni tržnici zaradi porasta pojavnosti COVID-19 uvajamo dodatne ukrepe, s katerimi želimo zagotoviti kar največjo varnost obiskovalcev in prodajalcev. Obiskovalce tržnice prosimo, da dosledno spoštujejo tako navodila zaposlenih kot tudi ukrepe, ki jih narekuje država.

Z jutrišnjim dnem na trboveljski mestni tržnici ponovno uvajamo vstopno in izstopno točko, s katero se bodo obiskovalci pomikali v eni smeri od vstopa na spodnjem delu tržnice pri pekarni do izstopa pri trgovini Spar. Na prostor tržnice bodo lahko vstopali zgolj obiskovalci, ki si bodo pred vstopom razkužili roke ter imeli na obrazu zaščitno masko. Po potrebi bomo število obiskovalcev na tržnici omejevali in obiskovalce na prostor tržnice spuščali posamično.

Obiskovalce ob tem prosimo, da se na tržnico odpravite namensko, da se na njej ne zadržujete po nepotrebnem ter da dosledno upoštevate vsa navodila in priporočila, prostor tržnice pa zapustite takoj po opravljenih nakupih.

V tem času je izjemnega pomena, da prav vsi občani ravnamo odgovorno in skrbimo ne le za lastno zdravje ampak tudi za zdravje vseh okoli nas, za zdravje naše družbe. Zato prosimo vse, ki se ne počutite dobro oziroma kažete kakršne koli znake okužbe s COVID-19 (kašelj, slabo počutje, povišana telesna temperatura ….), da ravnate odgovorno in ostanete doma ter s tem preprečite morebitno širjenje okužbe.

Naj pa še enkrat spomnimo tudi na možnost naročila in dostave, ki jo nudijo številni prodajalci na tržnici. Na naši spletni strani na povezavi https://www.komunala-trbovlje.si/komunalne-dejavnosti/trznica/trznica-trbovlje-kontakti-prodajalcev/ najdete njihove kontakte in vabimo vas, da to možnost izkoristite.