Trboveljska tržnica s 6. majem ponovno odpira vrata, vendar pod drugačnimi pogoji





Trbovlje, 22. aprila 2020 - Trboveljska tržnica v skladu s postopnim sproščanjem ukrepov ob epidemiji v sredo, 6. maja, ponovno odpira svoja vrata. Zaradi zagotavljanja varnosti pa bo tržnica do nadaljnjega obratovala pod posebnim režimom, v prodaji pa bodo zgolj prehrambni izdelki in sadike.
 
Trboveljska tržnica bo ponovno zaživela 6. maja, vendar pa bo režim delovanja nekoliko drugačen od dosedanjega. Največji poudarek bomo dali varnosti obiskovalcev in prodajalcev, zato uvajamo posebna pravila, občane pa prosimo, da jih dosledno upoštevate.
 
Vstop na tržnico bo omogočen zgolj z ene strani, izstop bo na drugi strani tržnice. Pot po tržnici bo označena.
 
POMEMBNO! Občane prosimo, da se na tržnici ali ob njej ne zadržujete po nepotrebnem. Tržnica v teh dneh ni namenjena druženju ampak nakupu. Ob tem prosimo, da upoštevate varnostno razdaljo in po nakupu tržnico nemudoma zapustite. Ob vhodu na tržnico bodo zaposleni in redarji skrbeli za upoštevanje pravil.
 
Pravila poslovanja so enaka kot v trgovinah – naenkrat se v prostoru lahko zadržuje zgolj omejeno število obiskovalcev, ki morajo nositi zaščitne maske in upoštevati predpisano razdaljo.
 
Na naši spletni strani pa še vedno lahko najdete tudi seznam kontaktov prodajalcev, ki so svoje pridelke in izdelke pripravljeni tudi dostaviti na dom.