Teden vseživljenjskega učenja – Uporabni aparati za e-krožno





Trbovlje, 3. septembra 2021 - Danes se začenja 26. festival tednov vseživljenjskega učenja (TVU), v katerem sodeluje tudi naše podjetje z dogodkom Uporabni aparati za e-krožno. Dogodek bo organiziran v sredo, 8. 9. 2021, ob 16. uri v zbirnem centru Neža.

13. julija letos smo v zbirnem centru Neža namestili kotiček za oddajo še delujočih aparatov. Ob tednu vseživljenjskega učenja vas bi radi še dodatno seznanili z možnostjo oddaje še delujočih aparatov, ki jih bomo namenili v ponovno uporabo. V okviru projekta Life Spodbujamo e-krožno jih bo prevzela družba ZEOS, preverila njihovo funkcionalnost in varnost ter jih vrnila na trg. Aparati tako ne bodo končali med odpadki, temveč bodo še nekaj časa služili svojemu namenu.

Občanom predlagamo, da pregledate svoja stanovanja in v sredo na naš dogodek prinesete še delujoče aparate, ki jih več ne potrebujete. Sprejemamo male aparate kot so: mobilni telefoni, mešalniki, feni, kaloriferji, televizorji ipd., ter velike aparate, npr. hladilnike, štedilnike, pralne stroje …

Vljudno vabljeni na naš dogodek, uporabne aparate pa sicer lahko prinesete v zbirni center Neža kadarkoli v obratovalnem času.