Prenova sanitarij na trboveljski tržnici





Trbovlje, 24. septembra 2021 – V teh dneh smo na trboveljski mestni tržnici začeli s celostno prenovo notranjosti sanitarij, zato bo objekt sanitarij zaprt, za obiskovalce pa bodo ob tržnih dneh na voljo mobilne wc kabine.

Na trboveljski mestni tržnici se je začela prenova sanitarij, ki bo predvidoma trajala do 20. novembra 2021. V tem času bo zaprto parkirišče med objektom sanitarij in gostinskim lokalom, prav tako začasno ne bo dostopa do zbiralnika za odpadno jedilno olje. Ob tržnih dneh bodo občanom na voljo mobilne wc kabine.

V okviru celostne prenove sanitarij bomo obnovili celotno notranjost objekta: zamenjali bomo instalacije in stavbno pohištvo ter prenovili toaletne prostore in pomerjevalne kabine. Po končani obnovi bo objekt bolj prijazen obiskovalcem, imel bo privlačnejšo podobo in bo omogočal enostaven dostop in ločene prostore za invalide, urejena bo tudi previjalnica in prostor za pomerjanje oblačil.

Prenova sanitarij trboveljske mestne tržnice je bila potrebna zaradi dotrajanosti objekta, hkrati pa je to že uvodni korak v celovito prenovo tržnice, ki jo načrtujemo v prihodnjih letih. V letu 2022 naj bi bila že urejena projektna dokumentacija, začetek prenove objeka pa načrtujemo v letu 2023.