Kup kosovnih odpadkov sredi naselja



Trbovlje, 21. januarja 2019 - Vsakemu gospodinjstvu enkrat letno pripada brezplačni odvoz kosovnih odpadkov, odpadke pa je kadarkoli mogoče odpeljati tudi v zbirni center Neža. Odlaganje v naravi ali sredi naselja je zato povsem nepotrebno.

 
Kar neverjetno je, da nekateri v Trbovljah sredi naselja odlagajo kosovne odpadke in več mesecev to nikogar ne zmoti. Takšno ravnanje, kot se dogaja v bližini Novega doma 32, je nedopustno in meče zelo slabo luč na celotno sosesko in njene stanovalce. Na podlagi klica stanovalca so bili odpadki 18. januarja 2019 odpeljani, sedaj pa upamo, da bomo vsi člani skupnosti poskrbeli, da se kaj takega več ne ponovi.
 
 
Kosovne odpadke lahko brezplačno oddate v zbirnem centru Neža ob delavnikih od 7. do 15. ure, ob sobotah od 9. do 13. ure.
Lahko tudi naročite brezplačen odvoz do 2 m3 na gospodinjstvo letno. V prilogi najdete naročilnico za odvoz kosovnih odpadkov, ki jo izpolnite in nam jo pošljete.
Naročilnico lahko dobite tudi v informacijski pisarni našega podjetja, enkrat letno pa vam jo posredujemo poleg računa za komunalne storitve.