Komunaliada 2019: dva pokala v Trbovlje



Trbovlje, Trebnje, 8. junija 2019 - Drugo mesto v pikadu za moške in tretje mesto v suvanju krogle smo trboveljski komunalci dosegli na tokratni 35. Komunaliadi v Trebnjem.

63 komunalnih podjetij iz vse Slovenije se je v soboto pomerilo na štirih delovnih in 19 športnih tekmovanjih. Trboveljčani smo dosegli dve odlični uvrstitvi, drugo mesto v pikadu za moške ter tretje mesto v suvanju krogle. 

Utrip tokratnega dogodka si lahko ogledate na Facebook profilu Komunaliade na TEJ POVEZAVI.

Komunaliada - srečanje delavcev komunalnega gospodarstva Slovenije - je sicer dvodnevni dogodek. V petek, 7. junija, je bil posvet vodstvenih, vodilnih in strokovnih delavcev, na katerem je bila osrednja tema zadovoljstvo delavcev v komunalnih podjetjih, sobota pa je že tradicionalno rezervirana za športna in delovna tekmovanja. 

V športnih tekmovanjih smo dosegli 17. mesto, v delovnih 21. mesto, skupno pa smo med 63 ekipami zasedli 19. mesto. Skupni zmagovalec letošnje Komunaliade je bilo podjetje Kostak iz Krškega, drugo mesto je zasedlo podjetje Ljubljanski potniški promet, tretje mesto pa Komunalno podjetje Velenje.