20. MAJA BOMO ZBIRALI STARE APARATE





Trbovlje, 8. maja 2020 - V primestnih krajevnih skupnostih občine Trbovlje - Čeče, Klek in Dobovec - bomo v maju zbirali stare aparate. Oddali jih boste lahko v mobilni zbiralnici, ki bo krajevne skupnosti obiskala v popoldanskih urah v sredo, 20. maja. 


Štedilnike, pralne stroje, hladilnike, računalnike, monitorje, televizorje, male aparate, sijalke in baterije ter drugo delujočo in nedelujočo elektronsko opremo, ki je več ne potrenujete, lahko v sredo, 20. maja 2020, oddate v mobilni zbiralnici družbe ZEOS, ki bo obiskala Čeče, Klek in Dobovec. 


URNIK ZBIRANJA ODPADNE ELEKTRIČNE IN ELEKTRONSKE OPREME: 
 
13:30-15:30 Čeče - gasilski dom 
16:00-17:00 Klek - gasilski dom
18:00-19:30 Dobovec - gasilski dom



Vsa zbrana oprema bo reciklirana, če pa so aparati še delujoči oziroma potrebujejo manjše popravilo, nas na to opozorite, da jih namenimo ponovni uporabi. 


Organizatorja akcije sta podjetji ZEOS (v sklopu Life projekta Gospodarjenje z e-odpadki) in Komunala Trbovlje, projekt sofinancirata Evropska komisija in Ministrstvo za okolje in prostor RS. 


POZOR! Zaradi varovanja zdravja zaposlenih in strank vas prosimo, da upoštevate medsebojno varnostno razdaljo najmanj dveh metrov in obvezno uporabljate zaščitno masko ali drugo obliko zaščite ustnega in nosnega predela.