Komunalci ponovno darujemo kri





Trbovlje, 15. oktobra 2021 – Trboveljski komunalci smo znova združili moči v skrbi za sočloveka – kar 17 zaposlenih se je v letošnjem letu pridružilo skupni krvodajalski akciji komunale in trboveljskega območnega združenja Rdečega križa.

Po več kot uspešni prvi krvodajalski akciji Komunale Trbovlje pred dvema letoma smo se v letošnjem letu ponovno povezali z RK Trbovlje in pripravili akcijo, ki je v lanskem letu zaradi epidemije nismo mogli izvesti. Tudi v tokratni, drugi izvedbi, je bil odziv zaposlenih odličen, saj se je k darovanju krvi prijavilo kar 17 zaposlenih, kar je več kot 10 odstotkov celotnega kolektiva.

Zaradi dobrega odziva med delavci smo morali akcijo ponovno razdeliti na dva termina v oktobru, da lahko delo nemoteno izvajamo. 

Tokrat smo akcijo tudi razširili in k sodelovanju povabili še družinske člane naših sodelavcev in v letošnjem letu se je komunalcem pridružil tudi eden izmed njih.

Odziv na povabilo h krvodajalski akciji je bil v obeh izvedbah odličen, zato načrtujemo, da bo akcija postala tradicionalna in da se je bo tudi v prihodnje udeležilo veliko število zaposlenih, upamo pa, da se bodo v vse večjem številu odzivali tudi družinski člani.