3 zlate in ena srebrna za naše fante na zimski komunaliadi na Kopah!





Trbovlje, 3. februarja 2020 - Čestitke našim fantom za odlično uvrstitev na tokratnih zimskih komunalnih igrah na Kopah! Domov so prinesli pokale za tri prva in eno drugo mesto.

Prvo in drugo mesto v deskanju na snegu, prvo mesto med moškimi do 35 let v veleslalomu ter skupno prvo mesto v deskanju na snegu - naši fantje so na zimski komunaliadi na Kopah ponovno dosegli odlične rezultate!

Trboveljski komunalci smo se udeležili zimskih komunalnih iger, ki so jih 31. januarja in 1. februarja organizirali na slovenjegraški komunali. 31. januarja so pripravili strokovni posvet, 1. februarja pa so bile na vrsti športne igre. 

Že tradicionalno so se tekmovalci pomerili v veleslalomu (4 moške in 2 ženski kategoriji), deskanju na snegu (moška in ženska kategorija), teku na smučeh (2 moški in ena ženska kategorija) ter sankanju v parih. Trboveljčani smo imeli tokrat med tekmovalci zgolj moške predstavnike, ki so se pomerili v deskanju na snegu in veleslalomu in dosegli zavidljive rezultate v obeh disciplinah. 

Zimske komunaliade se je sicer udeležilo kar 30 komunalnih podjetjij iz vse Slovenije. Prvo mesto v skupnem seštevku je zasedlo podjetje JP VOKA SNAGA, drugo mesto Mariborski vodovod, tretje pa Komunala Novo mesto. Trboveljčani smo v skupnem seštevku zasedli odlično sedmo mesto.