Obvestilo: popolna zapora ceste na območju Globušaka
Obveščamo vas o popolni zapori ceste JP923731. Zapora je potrebna zaradi obnove kanalizacije, vodovoda, TK kanalizacije in KPL vozišča. Dela se bodo predvidoma pričela v ponedeljek 31. 8. 2020 in bodo končana do konca meseca oktobra. Dela bodo potekala tako, da bomo v čim večji možni meri zagotavljali dostopnost do objektov.
Zaradi vzdrževalnih del na oskrbovalnem cevovodu bo v četrtek, 1. 10. 2020, predvidoma od 8. do 10. ure motena oskrba s pitno vodo na naslovih Trg Franca Fakina (od 12 do 17) in Cesta Tončke Čeč (od 36 do 40 in št. 13). 

Priporočamo vam, da po končanih delih pustite vodo nekaj časa teči iz pipe, preden jo uporabite.
MOJA KOMUNALA
UPORABNIŠKI CENTER
KONTAKTI

Prodajamo rabljeni mobilni kontejner

Preberi več

Kam z odpadki?

Za prikaz zbiralnih mest v zgornje okence vpišite opis odpadka.

E-obveščanje

Da boste kar najhitreje obveščeni se naročite na e-poštno obveščanje:

Vprašanja in odgovori

Kako pogosto se praznijo rjavi zbiralniki z biološkimi odpadki in kako pogosto zbiralniki z rumenim pokrovom za embalažo?


Rjave zbiralnike z biološkimi odpadki praznimo 1x tedensko od aprila do konca oktobra, v času od novembra do marca pa jih pri individualnih hišah praznimo na 14 dni. Pri večstanovanjskih objektih praznimo bio zbiralnike vsak teden. Zbiralnike z rumenim pokrovom za embalažo praznimo na 14 dni – vsak sodi teden. V času od 1. 11. do 31. 3. tako praznimo ob sodih tednih (44, 46, 48, 50, 52, 2, 4 teden…) rjave zbiralnike z bio odpadki in črne z rumenim pokrovom za embalažo.... POGLEJ VEČ