Javno podjetje KOMUNALA TRBOVLJE d.o.o. | javno.podjetje@komunala-trbovlje.si | tel.: (03) 56 53 100 | poraba | cenik

Pregled novic v kategoriji »Splošno«


Trbovlje, 17. oktobra 2019 - Gradbeni odpadki ne spadajo v črni zbiralnik za mešane komunalne odpadke. Odpeljati jih je mogoče v zbirni center za gradbene odpadke, ki se nahaja na Neži.

Trbovlje, 15. oktobra 2019 – Prva faza prenove pokopališča v Gabrskem se bliža zaključku in pokopališče že kaže orise svoje nove podobe. Ob prenovi upoštevamo tudi trajnostni vidik z mislijo na okolje in vgradnjo recikliranih materialov.

Trbovlje, 15. oktobra 2019 - Poletna zasaditev javnih površin se poslavlja, mesto bodo v teh dneh že zamenjale jesenske barve.

Trbovlje, 14. oktobra 2019 - V času obeleževanja dneva spomina na mrtve bo nekoliko spremenjen urnik električno vozila. Občinska komemoracija bo 28. oktobra.

Trbovlje, 14. oktobra 2019 - 13. oktobra 2019 smo obeležili drugi mednarodni dan E-odpadkov, ki opozarja na pravilno ravnanje z odpadno električno in elektronsko opremo (OEEO). To je torej tista odpadna oprema, ki je za delovanje potrebovala električno energijo ali pa baterije. Ko odsluži, jo je potrebno zbrati ločeno in reciklirati.

Trbovlje, 9. oktobra 2019 - V oktobru 2019 na položnicah za komunalne storitve uvajamo novost, s katero uporabnike obveščamo o višini zapadlega dolga. Ta podatek bo izražen v informativnem dolgu na zadnji dan obračuna, ki je običajno zadnji dan v mesecu.

Trbovlje, 7. oktobra 2019 - Danes obeležujemo svetovni dan habitata. V letošnjem letu je dan posvečen naprednim tehnologijam kot inovativnemu orodju za pretvorbo odpadkov v bogastvo.

Trbovlje, 5. oktobra 2019 - V nedeljo, 6. oktobra 2019, bo na trboveljski tržnici od 8. do 14. ure potekal bolšji sejem v organizaciji Zveze socialnih društev in zavodov Zasavja, so. p.

Trbovlje, 4. oktobra 2019 – 10 otrok skupine Polžki trboveljskega vrtca Barbara je skupaj s starši včerajšnje popoldne preživelo na Komunali Trbovlje, kjer so spoznavali vozila komunale in si ogledali novo pridobitev, Knjigobežnico Nežka.

Trbovlje, 3. oktobra 2019 – V avli Komunale Trbovlje smo danes odprli Knjigobežnico Nežka, kjer so obiskovalcem v branje, izposojo ali trajno last na voljo različne knjige. S projektom knjigobežnice želimo med občani spodbujati kulturo branja ter jih ozaveščati o ponovni uporabi.

1 2 3 4 5 ... 22